Tengerparti pihenés a szlovén Adrián

PiranIdőpont: 2020. augusztus 26-30. (5 nap/4 éjszaka)Idegenvezetés audio készülékkelnyomtatás

Utazás: légkondicionált, komfortos autóbusszal

Elhelyezés: 4 éjszaka Koperban, a 3*-os Hotel Aquapark Žusterna közvetlen tengerparti szállodában, 2 ágyas zuhanyozó/WC-s szobákban (légkondicionálás, tv, telefon, minibár, hajszárító és internetcsatlakozási lehetőség). A szálloda kínálata: étterem terasszal, bár, kávézó, édesvizű és tengervizű medencekomplexum, wellness központ (szauna, szolárium, masszázs, fitnessterem). A vendégek díjmentesen használhatják az Aquapark édes- és tengervizű medencéit, melyek mintegy 1200 m2 fedett és nyitott vízfelületet jelentenek.

Ellátás: svédasztalos félpanzió

Útvonal: Veszprém-Devecser-Jánosháza-Sárvár-Szombathely-Lenti-Ljubljana-Škocjan-Koper-Poreč-Rovinj-Trieszt-Piran-Portorož-Postojna-Predjama-Lenti-Szombathely-Sárvár-Jánosháza-Devecser-Veszprém

1. nap: Indulás Veszprémből 5 órakor az OMV benzinkút parkolójából. Utazás rövid pihenőkkel Ljubljanaba, ahol barokk, reneszánsz és szecessziós épületek, gyönyörű hidak és parkok pompáznak. Városnézés a szlovén fővárosban: belváros, Székesegyház, Hármas-híd. Ezt követően látogatás a Škocjan–barlangban, mely kontinensünk egyik legszebb, legmonumentálisabb üregrendszere és 1986 óta a Világörökség része. Utána továbbutazás Koperbe, vacsora és szállás (4 éj).

2. nap: Reggeli után egész napos fakultatív kirándulás az Isztriai-félszigeten. Délelőtt a kétezer éves Porec óvárosának megtekintése, melynek legfontosabb látnivalója a VI. századból származó Euphrasius püspök által építtetett bazilika, melynek mozaikját a bizánci művészet legértékesebb emlékei között tartják számon. Ezt követően hajókirándulás a 10 km hosszú és 600 méter széles Limski fjordon, melynek az Isztria tagolt partvidékének egyedülálló természeti látványossága Porec és Rovinj között. A hajókirándulás után utazás autóbusszal Rovinjba, a félsziget legszebb antik városába, melyet különleges romantikája, hangulatos óvárosa tesz vonzóvá. Városnéző séta: Szent Kereszt kapu és templom, városháza, valamint a félsziget legmagasabb pontján álló Szent Euphemia templom. Harangtornya a velencei Campanile mintájára épült és meseszép kilátás nyílik innen a városra és a környező szigetekre is. Vacsora és szállás: mint előző nap.

3. nap: Félpanziós ellátás a szállodában. Pihenés, fürdés a tengerparton és az aquapark medencéiben. Félnapos fakultatív kirándulás: sétával egybekötött városnézés Triesztben, az egykori osztrák-magyar Monarchia legnagyobb kikötővárosában, majd látogatás a romantikus fekvésű Miramare kastélyban, mely Ferenc József császár öccse, Habsburg Miksa megbízásából épült isztriai fehér márványból. A meseszerű kastély 1850-ben épült, gazdagon díszített belső termei eredeti berendezésűek és látványos, hatalmas, ősfás, szökőkutas, olasz stílusú kert veszi körül. Vacsora, szállás: mint előző nap.

4. nap: Reggeli után félnapos fakultatív kirándulás, ismerkedés a Szlovén Riviéra gyöngyszemeivel. A délelőtti órákban az olasz hangulatú, elbűvölő kisváros, Piran látnivalóinak megtekintése. A városka a szlovén tengerpart gyöngyszeme, középkori építészettel és gazdag kulturális örökséggel. A városfalon belüli, olaszos hangulatú óváros csak gyalogosan járható be. Itt található Európa valószínűleg leglátványosabb fekvésű temploma, a Szent György székesegyház, mely egy aprócska domb tetején áll a város felett és teraszáról csodálatos panoráma tárul elénk. Ezt követően utazás Portorožba, a szlovén tengerpart legelegánsabb üdülővárosába, majd indulás Koperba, városnézés, séta a mediterrán hangulatú óvárosban (Fő tér, Székesegyház). Délután visszaérkezés a szállodába, strandolás és szabadidő. Vacsora, szállás: mint előző nap.

5. nap: Reggeli után indulás Postojnára: itt a világhírű cseppkőbarlang megtekintése, ahol a „természet legcsodálatosabb galériája” tárul a szemünk elé (közlekedés villanyvasúttal, majd gyalog a meseszerűen megvilágított termekben, a szakadékok, a föld alatti erek és tavak mellett). Ezután látogatás Predjaman, Szlovénia páratlan fekvésű lovagvárában, melyet egy magas (123 m) sziklafal közepére, egy barlang bejárata elé építettek. A kora délutáni órákban hazaindulás a jelzett útvonalon, érkezés Veszprémbe a késő esti órákban.

Részvételi díj balkonos kétágyas szobában: 99 900 Ft/fő (tartalmazza az utazást, 4 éjszakai szállást félpanzióval, az üdülőhelyi díjat, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat, az idegenvezetést (rádiós audio készülékkel), de nem tartalmazza a kötelező utasbiztosítást, a belépődíjakat és a fakultatív programok árát. )

Részvételi díj balkon nélküli franciaágyas szobában: 93 900 Ft/fő (tartalmazza az utazást, 4 éjszakai szállást félpanzióval, az üdülőhelyi díjat, az útlemondási biztosítást, a felsorolt programokat, az idegenvezetést (rádiós audio készülékkel), de nem tartalmazza a kötelező utasbiztosítást, a belépődíjakat és a fakultatív programok árát. )

TÖRZSUTAS+ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY!!!    2020. április 3-ig törzsutasoknak 6 %, új utasoknak 4 % kedvezmény  a részvételi díj árából 40 % előleg befizetése esetén (törzsutas: aki 2018-ban és/vagy 2019-ben irodánk saját szervezésű többnapos útján részt vett). 2020. április 3. után 4 % törzsutas kedvezmény a részvételi díj árából.

1 ágyas felár: 22.500 Ft/főPostojna

BBP biztosítás: 2.250 Ft/fő

Belépődíjak: kb.  65 €/fő

Fakultatív kirándulások (min. 20 fő jelentkezése esetén indul)
Isztriai-félsziget:                4 900 Ft/fő (irodánkban fizetendő) + 60 HRK/fő belépődíj + 16 €/fő hajójegy 
Trieszt:                                 3 200 Ft/fő (irodánkban fizetendő) + 12 €/fő belépődíj
Piran-Portoroz-Koper:    3 200 Ft/fő (irodánkban fizetendő) 

Csatlakozási lehetőség: a fenti útvonalon.

unesco   Poreč – Euphrasius bazilika, Škocjan-barlang

Utazási tanácsok Szlovéniába utazóknak

Utazási tanácsok Horvátországba utazóknak

Utazási tanácsok Olaszországba utazóknak

Nem foglalható!


Kiegészítő tájékoztató

A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „megrendelés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.

Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban e-mailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.

Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.

Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat.

Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.