TÁJÉKOZTATÁS: Koronavírus

Tisztelt Utasaink!

 

A koronavírus okozta veszélyhelyzet miatt irodánk folyamatosan nyomon követi a hazai és külföldi eseményeket és intézkedéseket. A meghirdetett külföldi társasutazásokat ezektől függően tudjuk elindítani vagy törölni.

Minden döntésünknél elsődleges szempont az emberek biztonsága és egészsége, utazásaink csak abban az esetben indulnak el, ha a célterület biztonságos és a meghirdetett program megvalósítható.

A májusra tervezett csoportjaink indulásával kapcsolatban írásban (e-mailben, vagy levélben) értesítjük Utasainkat és az utak törlése esetén egyeztetjük az átfoglalási, módosítási és kártalanítási feltételeket.
Az év további hónapjaira történt foglalásoknál kérjük mérlegelni, hogy a lemondás az út indulásához képest 60 napon kívül kötbérmentes, így nem érdemes elhamarkodottan dönteni a nyárvégi, őszi utazásokat illetően.

Nyitva tartás: tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy a járványügyi veszély-helyzet miatt és a megjelent Kormányrendelet értelmében irodánk
2020. április 1-től munkanapokon 9-14 óra között tart ügyeletet

Tel: +36/88-412-392; 412-992
E-mail: info@annatourist.hu

Kérjük, hogy az ügyintézés főként telefonon, e-mailben, vagy levélben történjen és  csak sürgős, indokolt esetben szíveskedjenek bennünket személyesen felkeresni.

Kérjük és köszönjük szíves türelmüket, megértésüket!

 

Tisztelettel: az Anna Tourist munkatársai