Aktuális autóbuszos ajánlataink

Tisztelt Utasaink!

A koronavírus okozta veszélyhelyzet miatt irodánk folyamatosan nyomon követi a hazai és külföldi eseményeket és intézkedéseket. A meghirdetett külföldi társasutazásokat ezektől függően tudjuk elindítani vagy törölni.

A  járvány miatt bevezetett szigorítások napról napra enyhülnek és reméljük, hogy a közeljövőben egyre több utat tudunk elindítani.

Minden döntésünknél elsődleges szempont az emberek biztonsága és egészsége! Utazásaink csak abban az esetben indulnak el, ha a célterület biztonságos és a meghirdetett program megvalósítható, illetve nem rendelnek el két hét karantént  és nem teszik kötelezővé a negatív vírusteszt meglétét. Az esetleges lemondásoknál kérjük a fentieket mérlegelni, nem érdemes elhamarkodottan dönteni az őszi utazásokat illetően.

A csoportjaink indulásával kapcsolatban írásban (e-mailben, vagy levélben) értesítjük Utasainkat és az utak esetleges törlése esetén egyeztetjük az átfoglalási, módosítási és kártalanítási feltételeket (díjmentes átfoglalás későbbi utazásra vagy a befizetett összeg 100%-os visszatérítése).

Több tavaszi és  nyári csoportunk indulását átütemeztük a már várhatóan biztonságosabb későbbi időpontokra és 2021 évre.

ÚJ ŐSZI AJÁNLATAINK-ELŐKÉSZÜLETBEN (részletes program és ár hamarosan):
2020.09.25-27.: Baranyai barangolás horvátországi kirándulással
2020.10.02-04.: Sopron és környéke-Burgenland-Semmering-Mariazell
2020.10.09-11.:  Szabolcs-Szatmár-Bereg tájai és történelmi, irodalmi emlékhelyei

Kérjük, szíveskedjenek figyelemmel kísérni honlapunkat, vagy keressenek bennünket.

Nyitva tartás: 2020. július 1-től munkanapokon 9-17 óra között.
Készséggel állunk rendelkezésükre telefonon, e-mailben, levélben vagy személyesen.

Köszönjük szíves türelmüket, megértésüket és mindenkinek jó egészséget kívánunk!

Tisztelettel: az Anna Tourist munkatársai